Terrasmeubels op maat

Op zoek naar meubels die een prachtige sfeer geven in uw tuin? Dan kunt u kiezen voor terrasmeubels op maat! Geniet lekker in de zon met familie of vrienden. Tuinbanken zijn er naar ieder smaak, grootte en stijl van de buitenruimte. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden.

Terrasmeubels op maat

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk. Alles stoffen en kleuren zijn bij ons te bekijken in onze showroom in Huizen (NH). Uiteraard bent u van harte welkom. Het is wel altijd handig hiervoor een afspraak te maken. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen!

De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Terrasmeubels op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.