Prachtige Loungebank Tuin

Geniet lekker in de zon op een prachtige loungebank in de tuin! De loungebank is op maat verkrijgbaar in alle afmetingen. Wij leveren de loungebank direct uit de fabriek, hierdoor heeft u veel keuzes die u kunt maken! Zo kunt u gemakkelijk al uw vrienden uitnodigen voor een barbecue! En het leukste is, u heeft een keuze uit 1000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen.

Prachtige Loungebank Tuin

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Alles stoffen en kleuren zijn bij ons te bekijken in onze showroom in Huizen (NH). Uiteraard bent u van harte welkom. Het is wel altijd handig hiervoor een afspraak te maken. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden.

De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Prachtige Loungebank Tuin

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.