Over ons

Over ons

Wie zijn wij? Wij het team van Buitenbanken.nl fabriceren al jarenlang meubelen op maat in meer dan 400 verschillende . Wij maken schitterende buitenbanken volledig op maat in elke gewenste kleuren en stof. Wij hebben een eigen ... Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wie zijn wij?

Wij het team van Buitenbanken.nl fabriceren al jarenlang meubelen op maat in meer dan 400 verschillende . Wij maken schitterende buitenbanken volledig op maat in elke gewenste kleuren en stof. Wij hebben een eigen productielocatie in Nederland waar wij alle meubelstukken fabriceren. Het zijn dus echt kwalitatief hoogstaande meubelstukken vanaf Nederlandse bodem. Iets wat je tegenwoordig weinig tegenkomt.

Zoals gezegd maken wij al jarenlang meubelen op maat. U bent ongetwijfeld al bekent met de firma Bankstyle.nl wij fabriceren o.a. Bankstellen op maat, Barstoelen op maat, eetkamerbanken op maat, bedden op maat en nog veel meer. Zoals u zult begrijpen kunnen wij eigenlijk uw volledige interieur helemaal op maat fabriceren. Voor onze binnen meubelen kunt u zelfs kiezen uit meer dan 1.000 verschillende stoffen.

Hulp en advies

Aangezien wij al 10 jaar een begrip zijn op het gebied van maatwerk assisteren en adviseren wij u graag bij het maken van de moeilijke keuzes. Wij kijken en denken graag met u mee wat betreft de indeling van de meubels ten opzichte van de ruimte, de modelkeuze en uiteraard ook de stof en kleurkeuze helpen wij u graag bij.

Wanneer u het even allemaal niet meer weet kunt u dus altijd bij ons terecht voor deskundig advies omtrent uw inrichting.

Showroom en bezichtigingen

Zowel onze binnen- als buiten meubels zijn uiteraard te bezichtigen bij ons in de showroom. Wij zijn gevestigd in Huizen (NH) waar wij alle meubels en natuurlijk ook alle stoffen hebben uitgestald. U bent uiteraard van harte welkom om deze te komen bekijken en testen.

Het is altijd wel aan te raden hiervoor even een afspraak te maken. Dit kunt u gemakkelijk doen via het onderstaande contactformulier of u kunt ons telefonisch bereiken op: 035-7513098.

Hieronder vind u onze adres en contact gegevens:
Bankstyle / Buitenbanken.nl
Havenstraat 46
1271 AG Huizen
E: Info@bankstyle.nl
T: 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.