Moderne zitbank buiten

De perfecte manier om heerlijk buiten te kunnen genieten in uw tuin kan met een moderne zitbank buiten! Geniet lekker in de zon met familie of vrienden. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Tuinbanken zijn er naar ieder smaak, grootte en stijl van de buitenruimte.

Moderne zitbank buiten

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons.  De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Moderne zitbank buiten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.