Moderne Buitenbank op maat

Heerlijk in uw eigen tuin of lekker op uw balkon genieten, terwijl u een boek leest op een moderne buitenbank op maat. Wij leveren de buitenbank direct uit de fabriek, hierdoor heeft u vele keuzes die u kunt maken. En dan hebben wij het moeilijkste nog niet eens aan u voorgelegd, want bij deze buitenbank op maat heeft u de keuze uit 1000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen!

Moderne Buitenbank op maat

Wij leveren de buitenbank direct uit de fabriek waardoor u vele keuzes kunt maken. Zo kunt u kiezen uit alle afmetingen die u wenst. De buitenbanken worden op maat gemaakt en hierdoor kunnen wij u mogelijkheden bieden die andere firma’s niet kunnen bieden. Wij kunnen de buitenbanken voorzien van verschillende opties. Zo kunt u kiezen of u wel of geen capitons in de rugleuning wilt maar u kunt ook kiezen voor wel/geen armleuning. U kunt de buitenbank dus helemaal naar wens samenstellen. Ook hebben wij een zeer snelle en kwalitatief hoge service. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen! Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk.

Moderne Buitenbank op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.