Loungebank buiten op maat

Loungebank buiten op maat

Luxe lounge bank voor buiten volledig op maat in 400 kleuren. Klik hier! Meer >>
2-zits Vanaf € 1.395,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Loungebank buiten op maat

Loungebank buiten op maat. Waarom kiezen voor een buitenbank waarbij in de winter de hele meubelset (Of de kussens) weer naar binnen moeten als u een bank kunt laten maken voor buiten die u het gehele jaar buiten kunt laten staan. Deze bank is bestand tegen het 365 dagen tellende weer van Nederland. Dat zegt op zich al een hele hoop maar om het nog even toe te lichten deze bank kan dus weer en wind doorstaan. Zelfs als het hard sneeuwt hoeft u zicht geen zorgen te maken over de bank.

Als u dan ook nog eens hoort dat de bank volledig op maat te vervaardigen dan weet u dat dit meubelstuk binnenkort bij u in de achtertuin moet schitteren. Wij maken deze bank namelijk volledig op maat. U hoeft dus geen compromissen te sluiten voor de kleur of maat want die kunt u allemaal bij ons uitkiezen

Maatwerk, kleuren & maten

Op maat betekent bij ons ook echt op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende zithoogtes en ja dit betekent dus ook dat wij banken voor bijv. aan de eettafel kunnen maken, en ja ook die is 365 dagen buiten te gebruiken. Naast verschillende zithoogtes kunt u kiezen uit alle mogelijke breedtes. Wij maken de bank volledig op maat en hierdoor kunt u deze gemakkelijk aan laten sluiten op uw (Huidige) tuin, veranda of terras.

Om het nog makkelijker daar op aan te kunnen laten sluiten bieden wij u ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 400 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u dat u altijd de kleur en stof kunt vinden waar u naar opzoek bent, uiteraard zijn al deze stoffen weer en wind bestendig.

Wij maken onze bankstellen op maat en kunnen dus in elke afmeting vervaardigd worden, echter hebben wij hieronder enkele veel gekozen maten voor u uitgeschreven zodat u een beetje een idee heeft met welke prijzen u rekening moet houden.

Prijzen Loungebank buiten op maat:

 

Veel gekozen maten: Verkoopprijs (Zithoogte 38 cm)  
Fauteuil (110 cm breed, 60 cm zitvlak) € 995,-  
Loveseat (130 cm breed, 80 cm zitvlak) € 1.095,-  
2-zits (170 cm breed, 120 cm zitvlak) € 1.395,-  
3-zits (210 cm breed, 160 cm zitvlak) € 1.595,-  
4-zits (250 cm breed, 200 cm zitvlak) € 1.795,-  
5-zits (300 cm breed, 250 cm zitvlak) € 2.095,-  

Levertijd en bezichtiging van onze buitenbankenDe standaard levertijd van de banken voor buiten is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u het nou sneller nodig dan kunnen wij altijd in overleg met u kijken of wij een spoedbestelling voor uw specifieke wensen kunnen realiseren. In dat geval zouden wij het met 4 weken kunnen leveren.

Uiteraard zijn de buitenbanken ook bij ons te bezichtigen in de showroom in Huizen. Een bezoek aan de showroom gaat doorgaans altijd op afspraak. Wenst u hiervoor een afspraak te maken? U bent uiteraard van harte welkom. Vult u het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.