Hoekbank buiten op maat

Hoekbank buiten op maat

Luxe hoekbank voor buiten, volledig op maat te maken. Klik snel hier! Meer >>
2-zits Vanaf € 1.395,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Hoekbank buiten op maat

Een hoekbank voor buiten is ideaal, totdat deze in de winter weer de garage in moet (Kussens of compleet) nu bieden wij een hoekbank voor buiten aan die u 365 dagen per jaar buiten kunt laten staan. Stop dus met die standaardbanken met buitenkussens, u kunt tenslotte deze buitenbank helemaal naar wens laten maken. De bank is volledig op maat te vervaardigen en dat ook nog eens voor zeer scherpe prijzen!

Dit meubelstuk van Nederlandse bodem straalt kwaliteit en luxe uit. Precies het beeld dat je graag in je eigen tuin terugziet natuurlijk. Geen doorgezakte tuinbanken of kussens meer want met dit maatwerk meubelstuk heeft u daar nooit meer last. Dezelfde kwaliteit en hetzelfde comfort als bij u binnen. Het klinkt logisch maar was moeilijk te vinden, tot op heden!

Maatwerk, breedte, diepte en zelfs zithoogte

Binnen ons maatwerk concept weet u altijd dat u kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben in totaal namelijk meer dan 400 mogelijke stoffen en kleuren die te kiezen zijn voor onze bankstellen. Maar niet alleen in de kleur heeft u ruime keuze. Ook op het gebied van maten heeft u vrije keuze. U kunt op de centimeter nauwkeurig uw hoekbank samenstellen zodat die naadloos in uw tuin, veranda of op uw terras past.

Prijzen
Wij werken niet met standaardmaten maar kunnen de bankstellen gewoon in elke maat leveren die u wenst. Om u een beetje een beeld te kunnen geven van de prijzen hebben wij hieronder even veel gekozen afmetingen uitgeschreven zodat u een prijsindicatie kunt vinden.

Veel gekozen maten: Verkoopprijs (Zithoogte 38 cm)  
Fauteuil (110 cm breed, 60 cm zitvlak) € 995,-  
Loveseat (130 cm breed, 80 cm zitvlak) € 1.095,-  
2-zits (170 cm breed, 120 cm zitvlak) € 1.395,-  
3-zits (210 cm breed, 160 cm zitvlak) € 1.595,-  
4-zits (250 cm breed, 200 cm zitvlak) € 1.795,-  
5-zits (300 cm breed, 250 cm zitvlak) € 2.095,-  

Levertijd en bezichtigingen

Foto’s Outdoor hoekbanken:

De gemiddelde levertijd op onze buitenbanken is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Indien er meer haast geboden is kunnen wij eventueel een spoedbestelling aannemen. Dan zouden wij de buitenbank na 4 weken aan u uit kunnen leveren. Hier ziet wel een meerprijs aan vast.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om de mogelijkheden omtrent de bankstellen en bijv. een spoedbestelling te bespreken. Wij raden u hiervoor wel altijd aan om een afspraak te maken om dit te bezichtigen. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier invullen of u kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken op 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.