Buitenmeubels prachtig design

Bent u op zoek naar buitenmeubels prachtig design? Dan zit u op het juiste adres! Heerlijke genieten in de zon, of lekker met uw vrienden genieten van de barbecue. En dan hebben wij het moeilijkste nog niet eens aan u voorgelegd, want bij deze buitenbank op maat heeft u de keuze uit 1000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen!

Buitenmeubels prachtig design

Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk. Bij deze buitenbank op maat heeft u de keuze uit 1000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen!

De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen. Heeft u speciale wensen voor uw stoffering leg dit vooral dan even aan ons voor. Vaak kunnen wij u hierbij helpen!

Buitenmeubels prachtig design

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.