Buitenkussens op maat

Buitenkussens op maat

Buitenkussens in elke afmeting en in elke kleur te verkrijgen. Direct vanuit de Fabriek aan u geleverd. Kijk snel hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Buitenkussens op maat

Naast dat wij bankstellen volledig op maat voor buiten kunnen maken, kunnen wij natuurlijk ook buitenkussens voor uw huidige tuinbank volledig op maat maken. Uiteraard zijn ook onze buitenkussens 365 dagen per jaar te gebruiken. Geen volle schuur meer in de winter dus! De kussens zijn bestand tegen weer en wind en kunnen jarenlang buiten blijven liggen en bieden u daarna nog steeds het comfort en de uitstraling zoals ze deden op de eerste dag dat u er gebruik van maakte.

Onze buitenkussens zijn volledig op maat te vervaardigen en daarom weet u altijd zeker dat ze exact weer naadloos aansluiten op de huidige tuinbank die u heeft. Heeft u een hele diepe bank met bijv. een longchair? Geen probleem. Heeft u juist een eetbank met een korte zit en dunne zitkussens? Ook geen enkel probleem. Welke buitenbank u ook heeft, met de nieuwe buitenkussens uit onze collectie kunt u deze weer laten stralen alsof die gisteren is afgeleverd.

400 kleuren en alle afmetingen mogelijk

Wij hebben in ons assortiment ruim 400 kleuren waar u uit kunt kiezen. Op deze manier weet u zeker dat u bij een bezoek aan onze showroom altijd de gewenste kleur kunt vinden. Uiteraard hebben wij alle aarde tinten e.d. maar wellicht wilt u juist wat fleurigere kleuren voor bij u in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want ook Roze, Geel, Blauw of Groen zijn kleuren die wij in ons assortiment hebben. Al deze stoffen zijn bestand tegen 365 dagen weer en wind.

Daarnaast kunt u bij ons ook de maten volledig op maat laten maken, geen afmeting is ons te gek. Een puur maatwerk product dus. Hierdoor kunnen wij elke tuinbank voorzien van nieuwe en kwalitatief hoogstaande buitenkussens. Dat direct vanuit de fabriek aan u geleverd. Hierdoor bent u ook nog eens verzekerd van scherpe prijzen en een zeer goede service.

Misschien bent u wel opzoek naar een compleet nieuwe bank voor in de tuin i.p.v. enkel de kussens? Bekijk dan eens onze buitenbanken op maat.

Levertijden en bezichtigingen

De standaard levertijd van de banken voor buiten is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u het nou sneller nodig dan kunnen wij altijd in overleg met u kijken of wij een spoedbestelling voor uw specifieke wensen kunnen realiseren. In dat geval zouden wij het met 4 weken kunnen leveren.

Uiteraard zijn de buitenbanken ook bij ons te bezichtigen in de showroom in Huizen. Een bezoek aan de showroom gaat doorgaans altijd op afspraak. Wenst u hiervoor een afspraak te maken? U bent uiteraard van harte welkom. Vult u het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.