Buitenbanken op maat

Buitenbanken volledig op maat waar kom je dat nou tegen? De zomer staat weer voor de deur en het word toch eens tijd om iets aan de tuin te gaan doen? Gelukkig fabriceren wij dus bankstellen volledig op maat in meer dan 400 verschillende stoffen en kleuren!
Onze bankstellen zijn bestand tegen alle seizoenen of het nou zomer of winter is onze bankstellen zijn er tegen bestand. U kunt de kussens en het rompwerk het hele jaar buiten laten staan. Geen volle garage/schuur meer in de winter.

Maatwerk – Diepte, breedte en hoogte

Zoals aangegeven maken wij onze buitenbanken volledig op maat, zo kunt u kiezen uit alle mogelijke buitenmaten. De breedte die u wenst is de breedte waarin wij het bankstel voor u fabriceren. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende dieptes. Bent u wat langer of houd u van een loungegevoel?

Dan kunt u beter gaan voor een ietwat diepere bank. Indien u wat korter bent of houd van een actieve zit, dan kunt u beter kiezen voor een bankstel met een minder diepe zitting. Op deze manier kunt u het ideale zitcomfort voor u zelf bepalen en wij fabriceren vervolgens de bank volledig op maat voor u.

Buitenbank op maat

Buitenbank op maat

Buitenbank op maat in meer dan 400 verschillende stoffen & kleuren. Klik nu hier!

Buitenkussens op maat

Buitenkussens op maat

Buitenkussens in elke afmeting en in elke kleur te verkrijgen. Direct vanuit de Fabriek aan u geleverd. Kijk snel hier!

Buitenbanken

Waarom zou u gaan voor buitenbanken die het halve jaar opgeslagen moeten worden als u gewoon kunt kiezen voor buitenbanken die bestand zijn tegen weer en wind. Daarnaast maken wij deze bankstellen ook nog eens volledig op maat waardoor het perfect kan aansluiten op de indeling van uw tuin of terras. Wij kunnen de buitenbanken perfect laten passen in de gewenste ruimte omdat elke maat mogelijk is

Daarnaast kunt u kiezen bij ons uit een gigantisch groot buitenstoffen assortiment. Zo hebben wij hierin meer dan 400 verschillende stoffen en kleuren. Hierdoor weet u altijd zeker dat de gewenste stof en kleur er voor u tussen moet zitten.

Levertijden en bezichtigingen

De standaard levertijd van de banken voor buiten is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Heeft u het nou sneller nodig dan kunnen wij altijd in overleg met u kijken of wij een spoedbestelling voor uw specifieke wensen kunnen realiseren. In dat geval zouden wij het met 4 weken kunnen leveren.

Uiteraard zijn de buitenbanken ook bij ons te bezichtigen in de showroom in Huizen. Een bezoek aan de showroom gaat doorgaans altijd op afspraak. Wenst u hiervoor een afspraak te maken? U bent uiteraard van harte welkom. Vult u het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.