Buitenbank op maat

Buitenbank op maat

Buitenbank op maat in meer dan 400 verschillende stoffen & kleuren. Klik nu hier! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Buitenbank op maat

Bent u opzoek naar iets nieuws en/of iets anders voor bij u in de tuin? Dan zijn wij uw partij. Wij zijn namelijk fabrikant van de buitenbank op maat. Bij ons kunt u de buitenbank op maat en helemaal naar wens laten maken. Uiteraard hebben wij onze standaard modellen die wij op maat vervaardigen maar mocht u interesse hebben in een ander soort meubelstuk kunt u bij ons altijd even navraag doen naar de mogelijkheden.

Wij fabriceren onze buitenbank op maat namelijk in Nederland en kunnen deze hierdoor snel aan u uitleveren en aangezien deze direct vanuit de fabriek aan u geleverd worden kunnen wij u hiervoor vaak ook nog scherpe prijzen bieden. Het grote voordeel van Nederlandse productie is daarnaast ook dat mocht er ooit iets niet naar tevredenheid zijn dan kunnen wij dit gemakkelijk verhelpen voor u.

Maatwerk: Kleuren, breedtes, dieptes en hoogtes op maat

Als wij zeggen dat wij de buitenbank op maat maken dan bedoelen wij ook echt op maat. Bij ons kunt u de buitenmaten helemaal op maat laten maken. Geen combinatie van 2-zits en een 3-zits. Bij ons kunt u gewoon roepen ik wil de bank 225 cm x 380 cm (Bijvoorbeeld) eigen afmeting is mogelijk. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende zithoogtes. Hierdoor zijn de bankstellen te gebruiken zowel als Lounge meubelstuk als bank voor bij de eettafel in de tuin.

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit meer dan 400 kleuren en stoffen. Al deze kleuren en stoffen zijn te gebruiken voor outdoor meubelstukken. Daarnaast zijn alle meubelstukken en de bijhorende stoffen 365 dagen per jaar te gebruiken. Ze zijn bestand tegen alle vormen van weer en wind waardoor u nooit zorgen heeft over meubelstukken die wel/niet in de schuur of garage passen.

Mocht u eventueel nog speciale wensen hebben die hierboven niet beschreven staan wees dan vooral niet bang. Het betreft puur maatwerk, wij kunnen praktisch alles voor u op maat fabriceren. Dus bij specifieke wensen moet u vooral even contact met ons opnemen.

Prijzen:
Hieronder vind u enkele veel gekozen afmetingen, uiteraard zijn andere afmetingen ook mogelijk maar ter indicatie vind u hieronder veel gekozen afmetingen:

Veel gekozen maten: Verkoopprijs (Zithoogte 38 cm)  
Fauteuil (110 cm breed, 60 cm zitvlak) € 995,-  
Loveseat (130 cm breed, 80 cm zitvlak) € 1.095,-  
2-zits (170 cm breed, 120 cm zitvlak) € 1.395,-  
3-zits (210 cm breed, 160 cm zitvlak) € 1.595,-  
4-zits (250 cm breed, 200 cm zitvlak) € 1.795,-  
5-zits (300 cm breed, 250 cm zitvlak) € 2.095,-  

Levertijd en bezichtigingenFoto’s Outdoor bankstellen:

De gemiddelde levertijd op onze buitenbanken is 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Indien er meer haast geboden is kunnen wij eventueel een spoedbestelling aannemen. Dan zouden wij de buitenbank na 4 weken aan u uit kunnen leveren. Hier ziet wel een meerprijs aan vast.

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de showroom om de mogelijkheden omtrent de bankstellen en bijv. een spoedbestelling te bespreken. Wij raden u hiervoor wel altijd aan om een afspraak te maken om dit te bezichtigen. U kunt hiervoor het onderstaande contactformulier invullen of u kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken op 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.