Buiten bankstellen op maat

Bent u op zoek naar buiten bankstellen op maat? Dan zit u hier goed! Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en herbekleden, u bent dus verzekerd van uitmuntend stoffeerwerk. Uw bankstel kan allemaal naar wens gemaakt worden en het bankstel u een optimaal zitcomfort bied.

Buiten bankstellen op maat

Voor de hoezen / nieuwe bekledingen kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren en 300 verschillende stoffen. De kleur en stof moet u bij ons dus altijd kunnen vinden. Onze stofferingen worden in Nederland gefabriceerd. Hierdoor hebben wij snelle levertijden en kunnen wij u een goede service bieden. Alle soorten meubels zijn bij ons opnieuw te bekleden. Bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Stuur ons even een foto en de afmetingen van het meubelstuk en dan ontvangt u een prijsopgave van ons.

Wij fabriceren hoezen voor vele verschillende merken zoals Linteloo, Gelderland en nog veel meer. Maar elk meubelstuk kunnen wij opnieuw bekleden. De levertijd is een beetje afhankelijk van het gekozen meubelstuk maar normaliter kunt u uitgaan van een week of 6 levertijd vanaf het moment van bestellen.

Buiten bankstellen op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen omtrent het een of ander? Neem dan vooral contact met ons. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via het onderstaande contactformulier of per telefoon 035-7513098

Neem contact op

Heeft u nog vragen over buitenbanken.nl, over onze buitenbanken of heeft u een overige vraag of opmerking? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten.